Omleiding, makkelijk bereikbaar!

De ringwerken in Tienen zijn aan een nieuwe fase begonnen. Tot eind oktober wordt het kruispunt van de Aandorenstraat met de ring (aan de Suikerfabriek) afgesloten. Daardoor moeten inwoners van Landen, Zoutleeuw, Linter en Sint-Truiden die normaal via de Sint-Truidensesteenweg Tienen binnenrijden nu een andere route nemen.

Omleiding, makkelijk bereikbaar! 1

Maar, goed nieuws: De Gouden Schaar blijft makkelijk bereikbaar. Aan het ronde punt op de Sint-Truidensesteenweg (BMW-garage) rij je richting E40. Na een rood licht, kom je aan een eerste rond punt. Daar sla je meteen rechtsaf (Hannuitsesteenweg). Vanaf dan is het eigenlijk altijd rechtdoor. Je draait links mee aan de ruïne van de Paterskerk (je kan niet anders) en aan de rode lichten 100 meter verder rij je rechtdoor, de ring over, de Bostsestraat in. Je blijft rechtdoor rijden en komt zo rechtstreeks op de Veemarkt.

Er is uiteraard nog een alternatief: je kan na het eerste rond punt ook rechtdoor rijden tot op het volgende rond punt. Daar neem je rechts de invalsweg en blijft je rechtdoor rijden. Drie rode lichten verder (net voorbij de Lidl) sla je linksaf de Bostsestraat in. Ook zo bereikbaar je makkelijk en eenvoudig De Gouden Schaar op de Veemarkt.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop !!

Nu de winkel weer minstens 6 weken de deuren moet sluiten, kan je terecht op onze tijdelijke webshop. Profiteer van 20% korting en gratis levering! #winkelhier #kooplokaal

Lees meer »

Tien outfits voor … telewerkers

Veel mensen werken in deze coronacrisis van thuis uit. En al te vaak horen we dat ze dat doen in pyama of training. Geen goed idee voor je zelfwaarde en motivatie. Daarom zochten we voor jou tien comfortabele outfits voor telewerkers bij elkaar!

Lees meer »