Omleiding, makkelijk bereikbaar!

De ringwerken in Tienen zijn aan een nieuwe fase begonnen. Tot eind oktober wordt het kruispunt van de Aandorenstraat met de ring (aan de Suikerfabriek) afgesloten. Daardoor moeten inwoners van Landen, Zoutleeuw, Linter en Sint-Truiden die normaal via de Sint-Truidensesteenweg Tienen binnenrijden nu een andere route nemen.

Omleiding, makkelijk bereikbaar! 1

Maar, goed nieuws: De Gouden Schaar blijft makkelijk bereikbaar. Aan het ronde punt op de Sint-Truidensesteenweg (BMW-garage) rij je richting E40. Na een rood licht, kom je aan een eerste rond punt. Daar sla je meteen rechtsaf (Hannuitsesteenweg). Vanaf dan is het eigenlijk altijd rechtdoor. Je draait links mee aan de ruïne van de Paterskerk (je kan niet anders) en aan de rode lichten 100 meter verder rij je rechtdoor, de ring over, de Bostsestraat in. Je blijft rechtdoor rijden en komt zo rechtstreeks op de Veemarkt.

Er is uiteraard nog een alternatief: je kan na het eerste rond punt ook rechtdoor rijden tot op het volgende rond punt. Daar neem je rechts de invalsweg en blijft je rechtdoor rijden. Drie rode lichten verder (net voorbij de Lidl) sla je linksaf de Bostsestraat in. Ook zo bereikbaar je makkelijk en eenvoudig De Gouden Schaar op de Veemarkt.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

10 % korting tot en met 4 oktober!

Van 24 september tot en met 4 oktober bieden we u een korting aan van 10% op onze hele collectie. We zijn uitzonderlijk ook open op zondag 27 september en zondag 4 oktober, telkens van 14.00 tot 18.00 uur.

Lees meer »