NIEUW: LA BOUCLE

We zijn trots dat we sinds nu de duurzame, originele, Belgische riemen van La Boucle te koop aanbieden in onze winkel. Deze riemen zijn 100% stretch en passen iedereen. Ze zijn bovendien afgewerkt met Italiaans leder dat op een milieuvriendelijke manier werd gelooid. De ondernemers achter La Boucle zijn trouwens erg begaan met het milieu: voor elke verkochte riem planten ze een boom. De riemen zijn duurzaam en hebben zelf een garantie van liefst 7 (!) jaar.

Ontdek in het filmpje hieronder alles over ons aanbod. In samenwerking met La Boucle bieden we u als kenningsmakingsaanbod bovendien een gratis La Boucle-mondmasker aan bij elke eerste aankoop (geldig zolang de voorraad strekt).

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

10 % korting tot en met 4 oktober!

Van 24 september tot en met 4 oktober bieden we u een korting aan van 10% op onze hele collectie. We zijn uitzonderlijk ook open op zondag 27 september en zondag 4 oktober, telkens van 14.00 tot 18.00 uur.

Lees meer »