NIEUW: LA BOUCLE

We zijn trots dat we sinds nu de duurzame, originele, Belgische riemen van La Boucle te koop aanbieden in onze winkel. Deze riemen zijn 100% stretch en passen iedereen. Ze zijn bovendien afgewerkt met Italiaans leder dat op een milieuvriendelijke manier werd gelooid. De ondernemers achter La Boucle zijn trouwens erg begaan met het milieu: voor elke verkochte riem planten ze een boom. De riemen zijn duurzaam en hebben zelf een garantie van liefst 7 (!) jaar.

Ontdek in het filmpje hieronder alles over ons aanbod. In samenwerking met La Boucle bieden we u als kenningsmakingsaanbod bovendien een gratis La Boucle-mondmasker aan bij elke eerste aankoop (geldig zolang de voorraad strekt).

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop !!

Nu de winkel weer minstens 6 weken de deuren moet sluiten, kan je terecht op onze tijdelijke webshop. Profiteer van 20% korting en gratis levering! #winkelhier #kooplokaal

Lees meer »

Tien outfits voor … telewerkers

Veel mensen werken in deze coronacrisis van thuis uit. En al te vaak horen we dat ze dat doen in pyama of training. Geen goed idee voor je zelfwaarde en motivatie. Daarom zochten we voor jou tien comfortabele outfits voor telewerkers bij elkaar!

Lees meer »