Shop nu ook online met 10% welkomstkorting!

De winkel blijft voor ons veruit de belangrijkste plaats om u de beste service en het beste advies te geven. Maar we staan niet stil. Daarom hebben we nu twee van onze merken (Terre Bleue en Fynch-Hatton) voor u ook online beschikbaar gemaakt.

Op shop.degoudenschaar.be kan je nu de collectie van beide merken bekijken en online aankopen. Doe je dat voor 30 september, geniet je trouwens van een welkomstkorting van 10% bij aankoop vanaf € 100.

Als onze website een succes wordt, zullen we deze in de toekomst verder uitbreiden.

Wie online koopt, neemt automatisch ook deel aan onze grote ‘Genoeg #Staycation’-wedstrijd en maakt dus kans op een citytrip naar Praag, Wenen, Parijs of een andere bestemming naar keuze of één van onze honderd andere prijzen! Lees er hier alles over!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

10 % korting tot en met 4 oktober!

Van 24 september tot en met 4 oktober bieden we u een korting aan van 10% op onze hele collectie. We zijn uitzonderlijk ook open op zondag 27 september en zondag 4 oktober, telkens van 14.00 tot 18.00 uur.

Lees meer »

NIEUW: LA BOUCLE

Vanaf nu te koop in De Gouden Schaar: de Belgische, duurzame, high-stretch broeksriemen van La Boucle. Profiteer nu van het kennismakingsaanbod.

Lees meer »