Tien outfits voor … telewerkers

Het valt ons op: steeds meer mannen laten ons weten dat ze telewerken in deze coronacrisis. En dat ze daarvoor vaak in training, of erger nog, in hun pyama voor hun PC zitten. Wij denken dat dit niet goed is voor hun zelfwaarde en motivatie. En wel hierom:

  • het thuiswerken in pyjama of training kan voor een aantal (psychische) klachten kan zorgen. Hoe dit kan? Omdat je brein het dragen van comfortabele kleding zoals een pyjama of training associeert met ontspanning of naar bed gaan om te slapen. Je hersenen staan als het ware in een ‘relax-stand’, waardoor je juist minder productief kan werken.
  • Wisselen tussen kleding om in te werken en kleding om in te ontspannen kan psychologisch een duidelijk verschil maken tussen privé- en werktijd. Het dragen van een pyjama of training heeft ook een invloed op je houding t.o.v. van je werk. Door in je pyjama of training rond te lopen voel je je minder bekwaam voor je baan, waardoor je minder gemotiveerd bent.
  • Onbewust kan het dragen van een pyjama tijdens het werken ook negatief bijdragen aan je zelfbeeld. Dit heeft volgens onderzoek van de Universiteit van Hertfordshire te maken met het feit dat de kleding die mensen dragen, gelijkstaat aan hun houding en hoe ze zich voelen. Draag je formele werkkleding? Dan kan je je ook beter in je werkrol verplaatsen. Heb je een digitale meeting op de planning staan? Zorg er dan toch voor dat je goed voor de dag komt. Niet alleen om je collega’s een plezier te doen, maar vooral jezelf! Je straalt een positievere werkhouding uit en je zal zelf beter in je vel zitten tijdens de zoveelste thuiswerkdag.
  • (bron: zie link)

Daarom hebben we voor jou tien outfits samengesteld. Tien comfortabele en mooie outfits voor telewerkers. Als je voor zo’n outfit kiest, is dat niet alleen goed voor jou (en je motivatie en zelfbeeld), maar zeker en vast ook voor je partner en omgeving. Kom gerust langs om één van deze outfits te passen, of op zoek te gaan naar andere mogelijkheden in onze ruime collectie! En … bij aankoop van een mooie outfit, krijg je van ons een paar pantoffels. Zo word je echt [g]een pantoffelheld. Lees in dit artikel alles over onze pantoffelactie.

OUTFIT 1

OUTFIT 2

OUTFIT 3

OUTFIT 4

OUTFIT 5

OUTFIT 6

OUTFIT 7

OUTFIT 8

OUTFIT 9

OUTFIT 10

Met één van deze outfit, ga jij je gegarandeerd beter in je vel voelen. Ook als je thuiswerkt is het belangrijk om je goed te verzorgen. Door je te kleding alsof je naar je werk gaat, zal je eigenwaarde en je motivatie vast en zeker een boost krijgen. En dat zal niet alleen jij merken, ook je partner en je gezinsleden zullen er wel bij varen. En onrechtstreeks ook je collega’s, die maar wat jaloers zullen zijn als ze jou tijdens een zoveelste zoom-meeting netjes gekleed voor de PC zien zitten.

Vind je je gading niet in onze voorgestelde outfits? Geen nood, we hebben een ruim en zeer divers aanbod. Bij ons vind je ook mooie effen rolkraagtruien, vlotte jeans, ondergoed, leuke sokken, en vanzelfsprekend een groot aanbod aan hemden, pulls en broeken. Welkom op de Veemarkt nummer 6 in Tienen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop !!

Nu de winkel weer minstens 6 weken de deuren moet sluiten, kan je terecht op onze tijdelijke webshop. Profiteer van 20% korting en gratis levering! #winkelhier #kooplokaal

Lees meer »