Webshop !!

Nu we opnieuw minstens 6 weken de deuren moeten sluiten, hebben we hard gewerkt aan een tijdelijke webshop. Op shop.degoudenschaar.be kan je terecht voor een ruim aanbod uit onze najaarscollectie: hemden, truien, jassen, mantels, sokken, bretellen, sjaals, broeken, … en cadeaubons. We geven trouwens 20% korting op heel wat collecties en bieden gratis levering aan bij bestellingen vanaf 100 euro.

Vind je toch niet wat je zoekt, of twijfel je aan je maat? Neem dan zeker contact met ons op: 0476 28 93 64. We helpen je met plezier verder en bezorgen je graag een gepersonaliseerd aanbod!

Als je de komende weken aankopen overweegt, denk dan aan de lokale handel. Denk voor mannenmode aan De Gouden Schaar, voor vrouwen-, kinder-, schoenenmode, voor lingerie of handtassen, voor wat dan ook aan onze lokale collega’s hier in Tienen. Ook zij hebben hard gewerkt om jullie tijdens deze tweede lockdown zo goed mogelijk te helpen. Denk aan aan lokale horeca die afhaalmenu’s aanbieden en daar veel passie, tijd en werk insteken! Ook zij verdienen jullie steun! #kooplokaal #winkelhier

Hou het veilig, hou het gezond! Welkom op de webshop van De Gouden Schaar. Bekijk hieronder het introductiefilmpje van onze webshop!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Tien outfits voor … telewerkers

Veel mensen werken in deze coronacrisis van thuis uit. En al te vaak horen we dat ze dat doen in pyama of training. Geen goed idee voor je zelfwaarde en motivatie. Daarom zochten we voor jou tien comfortabele outfits voor telewerkers bij elkaar!

Lees meer »