Wat een team!

Bijzonder trots zijn we op ons team. Het succes van onze winkel is grotendeels te danken aan ons fantastisch team van verkoopsters en retoucheuses. Hun inzet, hun glimlach, hun gedrevenheid, hun enthousiasme, hun vriendelijkheid, hun service: steevast, stuk voor stuk belangrijke troeven voor onze winkel. En u, beste klant, ondervindt dat elke dag opnieuw. We stellen ons team graag nog eens aan u voor!

Wat een team! 1
Rita (al 15 jaar actief in De Gouden Schaar als verkoopster): “Ik werk nog elke dag met evenveel goesting!”
Wat een team! 2
Christine (actief in De Gouden Schaar sinds september 2012) : “Ik hou van die leuke werksfeer in de winkel.”
Wat een team! 3
Brigitte (sinds juni 2012 actief als retoucheuse in De Gouden Schaar): “De fijnste job in mijn hele loopbaan!”
Wat een team! 4
Suzy (sinds oktober 2013 werkzaam als retoucheuse): “Werken in De Gouden Schaar is geen job maar een belevenis!”
Wat een team! 5
Bernadette (sinds mei 2013 werkzaam in De Gouden Schaar): “Het vertrouwen dat klanten ons geven, zorgt voor zoveel voldoening!”
Wat een team! 6
Ann: “We hebben op elk vlak een topteam: lieve, gedreven, eerlijke, spontane en enthousiaste medewerkers vormen de basis voor het succes van onze winkel. En daar zijn we heel dankbaar voor.”
Wat een team! 7
Bart: “Wat 10 jaar geleden begon als een groot avontuur voor mij en Ann, is vandaag een fantastisch parcours gebleken met een echt topteam!”

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Vijf vrolijke lente-outfits

Omdat iedereen snakt naar een fijne lente, een warme zomer en een ‘normaal’ leven, presenteren we je graag vijf vrolijke lente-outfits. Alleen al door ze te dragen, ga je je beter in je vel voelen. Wedden?

Lees meer »