Webshop: 10% korting

Tijdens de maand april worden we door de coronamaatregelen verplicht om op afspraak te werken. Daarom hebben we opnieuw en tijdelijk onze webshop geopend. Je kan dan ook van bij je thuis naar een mooie selectie van ons aanbod kijken en meteen bestellen. Geniet tot en met 25 april van 10% directe korting bij het uitchecken van je winkelwagen.

Op onze webshop vind je hemden in lange en korte mouw, polo’s, t-shirts, bermuda’s, pulls, cardigans, jassen, ondergoed, geschenkartikelen en cadeaubonnen.

Vind je niet meteen waarnaar je op zoek bent? Boek dan een afspraak via ons onlineformulier of bel ons op 0476 289364 (Bart) of 0472 736790 (An). We zoeken samen naar een passend om je te helpen. Uiteraard zorgen we ook tijdens deze nieuwe lockdown voor de nodige retouches. En vanzelfsprekend geniet je ook van 10% korting bij het shoppen in onze winkel.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws