Etalage mei: sportief en speels!

Een nieuwe lente, een nieuwe start. Na alweer een moeilijke periode (met een semi-lockdown, gevolgd door afspraakwinkelen), gaan we weer van start met ‘gewoon winkelen’. Vanaf nu ben je weer gewoon welkom zonder afspraak. Je mag met twee komen winkelen en we zorgen er uiteraard voor dat het niet te druk zal zijn in de winkel. Uiteraard kan je bij ons rekenen op de service die je van ons gewoon bent: met zorg en toewijding zorgen we dat je piekfijn in orde naar buiten stapt. In een sportieve, speelse en stijlvolle outfit. Voor onze mei-etalage hebben we gekozen voor een sportieve, speelse, zomerse sfeer. Laat je inspireren en kom zeker langs. Welkom! PS. We hebben een zeer interessante polo-actie van Fynch-Hatton (klik hier) en we geven 100 mooie geschenkdozen weg in onze welkom-terug-actie (klik daarvoor hier).

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws