Nieuwe collectie, nieuw begin!

We hebben er met z’n allen een bijzonder vreemd anderhalf jaar opzitten. Maar ook aan minder leuke liedjes komt vroeg of laat een eind. En dus kijken we met z’n allen vooruit naar een nieuw begin. Hoewel de zomer eerder op een vroege herfst leek, kondigt zich een ‘nieuwe lente, een nieuw begin’ aan. Met een mooie, nieuwe collectie.

De eerste stukken van de nieuwe collectie zijn al binnen. Mooie kleuren zorgen voor een stijlvol en sportief geheel. Broeken, hemden, vesten, cardigans, pulls, kostuums: kom zeker een kijkje nemen. En kies je nieuwe outfit. Zodat je innerlijk en uiterlijk resoluut gaat voor een ‘nieuw begin’.

Welkom in De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Mini-magazine najaar 2021

Met ons mini-magazine dat deze week bij 35.000 gezinnen in de bus valt, kondigen we onze najaarscollectie aan. En ook onze twee open zondagen van 26 september en 3 oktober, telkens van 14.00 tot 18.00 uur. Welkom!

Lees meer »