Nieuwe collectie, nieuw begin!

We hebben er met z’n allen een bijzonder vreemd anderhalf jaar opzitten. Maar ook aan minder leuke liedjes komt vroeg of laat een eind. En dus kijken we met z’n allen vooruit naar een nieuw begin. Hoewel de zomer eerder op een vroege herfst leek, kondigt zich een ‘nieuwe lente, een nieuw begin’ aan. Met een mooie, nieuwe collectie.

De eerste stukken van de nieuwe collectie zijn al binnen. Mooie kleuren zorgen voor een stijlvol en sportief geheel. Broeken, hemden, vesten, cardigans, pulls, kostuums: kom zeker een kijkje nemen. En kies je nieuwe outfit. Zodat je innerlijk en uiterlijk resoluut gaat voor een ‘nieuw begin’.

Welkom in De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Eindejaar @ de etalage!

Kerstmis nadert, het eindejaar komt eraan. En dus straalt onze etalage veel licht uit: mooie outfits combineren we met leuke en originele cadeautips. Neem je een kijkje?

Lees meer »

Krijg … en geef! #Saranalaya

Bij aankoop vanaf 250 euro krijg je (zolang de voorraad strekt) in december wel een heel bijzonder cadeau met een link naar een al even bijzonder project: Saranalaya. Lees er hier alles over.

Lees meer »

Nieuw: ‘handgerolde’ zakdoeken

Sigaren? Nee, toch niet! Wel een mooi doosje met 5 ‘handgerolde’ zakdoeken. Want ja, mannen – zo blijkt uit een rondvraag bij onze klanten – hebben een voorkeur voor stoffen zakdoeken i.p.v. het papieren alternatief. Op zoek naar een originele, mooie cadeautip voor 25 €? U heeft er net een gevonden!

Lees meer »