Mini-magazine najaar 2021

Met het mini-magazine najaar 2021 dat in de week van 20 september in de brievenbus valt bij ruim 35.000 gezinnen in de ruime regio rond Tienen, kondigen we onze najaarscollectie aan. Het is meteen ook de aankondiger van onze twee open zondagen: zondag 26 september en zondag 3 oktober zijn we open, telkens van 14.00 tot 18.00 uur. Welkom!

We doen dat niet alleen met foto’s van de merken, maar ook met leuke artikels over fotograaf Eddy Verloes, over het nieuwe label ‘Boris Becker’ en over Saranalya, het mooie, kleine project in India dat we al ruim 10 jaar steunen en waarrond we later dit jaar nog een actie plannen.

Heb je het magazine niet ontvangen in je brievenbus (omdat je buiten de regio woont of omdat je een ‘geen reclamedrukwerk’-sticker op je bus hebt hangen)? Geen nood je kan het magazine hier lezen. (klik op de diagonale pijltjes links onder in de menubalk om het magazine paginagroot op je scherm te krijgen). Veel leesplezier!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Wandel met ons mee!

Wandel in dit filmpje drie minuten met ons mee door de winkel en ontdek de mooie najaarscollectie 2021. Welkom op de Veemarkt in Tienen!

Lees meer »

Goede vriend Ives stond model!

We vroegen aan goede vriend Ives om model te staan voor 19 verschillende outfits van onze najaarscollectie. Ontdek alle silhouetten en verbaas je over het diverse aanbod: van zeer sportief en casual tot gekleed en formeel. Mannenmode voor elke man, voor elk moment!

Lees meer »