Galabal? Examen? Kostuum nodig?

Het is bijna zo ver: zesdejaars en hogeschool- of universiteitsstudenten – mogen zich eindelijk (na twee jaar coronaleed) nog eens verwachten aan een mondeling examen. En uitkijken naar een galabal of een andere feestje waarbij ze zich uiteraard van hun beste kant willen laten zien. Daar hoort een mooi pak bij. Bij de Gouden Schaar in Tienen staan we klaar om jou daarmee te helpen: we zorgen ervoor dat je piekfijn naar buiten wandelt, mooi in pak, met stropdas of strikje, met geklede schoenen of leuke sneakers. En met een bijpassend, liefst strijkvrij hemd.

Bij aankoop van een kostuum krijg je nu tijdelijk (en tot uitputting van de voorraad) een gratis rugzak (A Fish Named Fred) of een laptopbag (Terre Bleue). Aan jou de keuze. (niet cumuleerbaar met andere kortingen/acties). Je kan voor een kostuum bij ons terecht vanaf € 269,95.

Tot binnenkort op de Veemarkt in Tienen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Lente @ De Gouden Schaar

De lente is de manier waarop de natuur zegt: ‘Tijd voor een feestje’. De foto’s van onze nieuwe etalage doen je alvast goesting krijgen! Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »