Vacature @ De Gouden Schaar!

Je hebt een zwak voor mooie en stijlvolle mannenmode. Je haalt er voldoening uit om klanten van kop tot teen te kleden. Je volgt graag de modetrends en hebt een neus voor mooie, sportieve en/of stijlvolle combinaties? Je bent vriendelijk, gedreven, nieuwsgierig en enthousiast en stelt je graag flexibel op. Dan ben jij misschien de persoon naar wie we op zoek zijn.

De Gouden Schaar in Tienen, al sinds 1926 hét boegbeeld van mannenmode, is op zoek naar een gedreven winkelbediende. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar een nieuwe outfit, je adviseert en geeft goede raad over kleuren, maten en combinaties. Je bent pro-actief in je aanpak, kijkt met open vizier naar je job en helpt om de winkel en de etalage er piekfijn te laten uitzien. Je bent vriendelijk in de omgang, luisterbereid en creatief in je aanpak, en je spreekt naast Nederlands een aardig woordje Frans. Je werkt twee dagen per week: op zaterdag en op een weekdag (te bepalen in onderling overleg). Een uitbreiding van aantal werkuren behoort in de toekomst tot de mogelijkheden.

OPGELET: op iets langere termijn zoeken we ook een winkelmedewerker voor vier of vijf dagen. Ook daarvoor mag je al solliciteren!

Vacature @ De Gouden Schaar! 1

We zoeken iemand met ervaring als verkoopster/verkoper in een modewinkel, liefst van al in een modewinkel voor herenkleding, al is dat geen absolute must.

De persoon die we zoeken heeft een verzorgd uiterlijk, is vriendelijk en spontaan in de omgang, spreekt naast Nederlands een aardig woordje Frans, werkt zelfstandig en pro-actief.

Aanbod

In De Gouden Schaar kom je terecht in een fijn en coherent team van gedreven mensen, zowel in de winkel als in het retouche-atelier.

We bieden jou naast een aantrekkelijk loon en maaltijdcheques vooral een fijne werkplek waar je voldoening haalt uit je job, en waar de omgang met je collega’s en de dankbaarheid van de klanten zorgen voor een bijzonder aangename werksfeer.

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: degoudenschaar@skynet.be

Per brief: GOUDEN SCHAAR, Veemarkt 6, 3300 TIENEN

Contact: Ann PETRE

Solliciteren kan enkel via brief of e-mail.

Solliciteren met CV
Motivatiebrief toevoegen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Lente @ De Gouden Schaar

De lente is de manier waarop de natuur zegt: ‘Tijd voor een feestje’. De foto’s van onze nieuwe etalage doen je alvast goesting krijgen! Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Galabal? Examen? Kostuum nodig?

Binnenkort wagen zesdejaars zich weer aan enkele danspasjes op hun galabal. Of gaan hogeschool- of universiteitsstudenten met klamme handen naar een mondeling examen. In beide gevallen willen ze piekfijn voor de dag komen. Met een kostuum van De Gouden Schaar loopt alles op wieltjes. We starten vanaf € 269,95 en je mag rekenen op een waardevol en leuk geschenk!

Lees meer »