Vaderdag: kies ook je eigen cadeau!

Vaderdag komt eraan: op zondag 12 juni vieren we alle papa’s, pluspapa’s en bij uitbreiding daarvan alle mannen die zorg dragen voor hun geliefden. Daar hoort een cadeautje bij.

Bij aankoop vanaf € 200 doen wij daar nog een cadeautje bovenop!

Je kan kiezen tussen een handdoek (State of Art) of strandlaken (Vanguard), een rugzak (A Fish Named Fred), een weekendtas (Terre Bleue) of een coole drybag (Bugatti). Profiteer van deze leuke actie en ga met een tof cadeau naar huis! Welkom op de Veemarkt in Tienen. PS. Voor inspiratie voor een leuk vaderdagcadeau kan je al eens een kijkje nemen op deze pagina. Maar alvast scoren een mooie trui, een leuk hemd of een sportieve polo altijd goed en zijn ook doosjes sokken, stoere riemen of een spannende thriller (:-)) ideale vaderdagcadeautjes.

Vaderdag: kies ook je eigen cadeau! 2
Kies jij als extra vaderdag-cadeau voor een rugzak, een drybag of een weekendtas?

De actie loopt voor aankopen vanaf 27 mei, is niet cumuleerbaar met andere acties, geldt enkel bij een netto-aankoop (na aftrek van eventuele cadeaubonnen) van 200 euro en tot uitputting van de beschikbare voorraad. 1 cadeau/klant.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Etalage juni 2022

De zomer nadert met rasse schreden. Daarom baadt onze nieuwe etalage in frisse zomerkleuren. Aan jou om de juiste outfit te kiezen. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Galabal? Examen? Kostuum nodig?

Binnenkort wagen zesdejaars zich weer aan enkele danspasjes op hun galabal. Of gaan hogeschool- of universiteitsstudenten met klamme handen naar een mondeling examen. In beide gevallen willen ze piekfijn voor de dag komen. Met een kostuum van De Gouden Schaar loopt alles op wieltjes. We starten vanaf € 269,95 en je mag rekenen op een waardevol en leuk geschenk!

Lees meer »