De Gouden Schaar Down Under: WK-actie!

Het wereldkampioenschap wielrennen in het Australische Wollongong inspireerde ons om een leuke actie te koppelen aan de medaillekansen van onze Belgische wielrenners!

De Gouden Schaar Down Under: WK-actie! 1

We focussen ons daarvoor op deze wedstrijden:

  • Wegwedstrijd, beloften mannen U23 : vrijdag 23 september met o.a. Alex Segaert en Lennert Van Eetvelt
  • Wegwedstrijd, elite vrouwen : zaterdag 24 september met o.a. Julie Van de Velde en Lotte Kopecky
  • Wegwedstrijd, elite mannen : zondag 25 september met o.a. Remco Evenepoel en Wout van Aert
De Gouden Schaar Down Under: WK-actie! 2

De finish van de wedstrijden is telkens rond 9u00 ’s morgens Belgische tijd, precies op het moment dat onze winkel opengaat. In functie van de uitslagen koppelen we een leuke kortingactie aan dit wereldkampioenschap:

  • Een bronzen medaille: 5% korting op onze collectie, t/m zondag 2 oktober
  • Een zilveren medaille: 10% korting op onze collectie, t/m zondag 2 oktober
  • Een gouden medaille: 15% korting op onze collectie, t/m zondag 2 oktober

De kortingen zijn (voor alle duidelijkheid) niet cumuleerbaar. Een gouden medaille in één van de drie wedstrijden geeft meteen de hoogste korting voor de volledige duur van de actie. Afwachten en duimen voor onze Belgische wielrenners en wielrensters. Onze winkel is uitzonderlijk ook open op zondag 25 september en zondag 2 oktober, telkens van 13.00 tot 17.00 uur!

De kortingen zijn (voor alle duidelijkheid) niet cumuleerbaar. Een gouden medaille in één van de drie wedstrijden geeft meteen de hoogste korting voor de volledige duur van de actie. Afwachten en duimen voor onze Belgische wielrenners en wielrensters. Onze winkel is uitzonderlijk ook open op zondag 25 september en zondag 2 oktober, telkens van 13.00 tot 17.00 uur! Bekijk hier nog meer foto’s uit onze etalage.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Zeven Indian Summer Outfits

We presenteren je graag zeven ‘Indian Summer’-outfits, perfect draagbaar voor de nazomer die er stilaan zal aankomen. Ontdek onze zeven looks en kom zeker langs in de winkel voor de rest van onze ruime aanbod.

Lees meer »