WK-etalage september 2022

WK-etalage september 2022 1

Onze nieuwe etalage staat in het teken van het wereldkampioenschap Wielrennen in het Australische Wollongong. Ontdek onze mooie, nieuwe silhouetten en kom zeker een kijkje nemen in onze winkel, waar je een volledig overzicht krijgt van onze nieuwe collectie.

Opgelet: we zijn uitzonderlijk ook open op zondag 25 september en zondag 2 oktober, telkens van 13.00 tot 17.00 uur!

Halen de Belgen medailles op het wereldkampioenschap wielrennen? Dan scoor jij tot en met zondag 2 oktober een mooie korting op je aankoop. Lees alles over deze originele actie op ons speciale WK-pagina. Veel plezier en tot binnenkort op de Veemarkt in Tienen.

WK-etalage september 2022 14
WK-etalage september 2022 15

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Zeven Indian Summer Outfits

We presenteren je graag zeven ‘Indian Summer’-outfits, perfect draagbaar voor de nazomer die er stilaan zal aankomen. Ontdek onze zeven looks en kom zeker langs in de winkel voor de rest van onze ruime aanbod.

Lees meer »