Nieuw in onze winkel: Martin Maple

Nieuw in onze winkel: Martin Maple 1

Met Martin Maple halen we een label in huis dat om meerdere redenen onze voorkeur wegdraagt:

  1. Het is een op-en-top Belgisch merk
  2. Het wordt volledig in Europa geproduceerd
  3. Het combineert leuke prints met effen kleuren
  4. 100% katoen, gemaakt met een sterke luchtdoorlatende en vochtabsorberende vezel.
  5. Makkelijk te strijken!

Ontdek de collectie van Martin Maple nu in onze winkel. Klik ook hier om het nieuwe merk te combineren met andere leuke labels in onze winkel!

We willen trouwens ook in de toekomst verder bouwen aan een winkel die zo goed mogelijk kiest voor merken die in Europa worden geproduceerd. Zo hebben we nu al 11 merken in huis die dichtbij huis worden geproduceerd. Onderaan vind je een overzicht van die merken, die we aanbevelen. Daarbij – naast Martin Maple – ook nog drie andere Belgische merken: Atelier Noterman (broeken), La Boucle (riemen) en Jollysox (sokken).

Nieuw in onze winkel: Martin Maple 11

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Breng kleur in je kleerkast!

Breng kleur in je kleerkast! we hebben vier kleurenthema’s uitgewerkt voor jou: appelblauwzeegroen, pastel, groen en cognac. Neem eens een kijkje en kom zeker langs in onze winkel. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Etalage februari 2024

De lente laat nog wel even op zich wachten, maar wij staan al klaar met een mooie, nieuwe collectie: stijlvol, stoer of sportief, zoals je dat van ons gewoon bent. Kijk snel naar de foto’s van onze februari-etalage. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »