Etalage september: wat vind jij ervan?

Onze september-etalage laat je een deel van onze mooie najaarscollectie zien. Wat vind jij ervan? Kom zeker langs om ook de rest van onze collectie te ontdekken. Wil je nog meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op deze pagina (klik), waar we 10 outfits in detail aan je voorstellen. Nieuw in onze collectie is Martin Maple, een Belgisch merk dat bovendien ook volledig in Europa wordt geproduceerd. We maken er trouwens meer en meer werk van om specifiek op zoek te gaan naar merken die in Europa worden geproduceerd. Voor de toekomst van de volgende generaties is dat belangrijk, daarvan moeten we u niet overtuigen, denken we. Duurzaam, sociaal-ecologisch verantwoord ondernemen, daar willen wij borg voor staan. Onderaan deze pagina stellen we u trots al 11 merken voor die in Europa worden geproduceerd. Daarbij naast Martin Maple ook de andere Belgische merken Atelier Noterman (broeken), La Boucle (riemen) en Jollysox (sokken).

Etalage september: wat vind jij ervan? 23

Deel dit bericht:

Meer nieuws

15 dagen, 15% korting !

Actie! Gedurende 15 dagen profiteer je van 15% korting op alle parka’s, mantels en lederen jassen. Ontdek heel wat voorbeelden en kom zeker langs!

Lees meer »

Tien topoutfits voor het najaar

Om onze najaarscollectie voor te stellen, selecteerden we 10 topoutfits. Ontdek ze hier, en kom zeker langs in onze winkel voor meer inspiratie. We helpen je met plezier en professioneel advies verder.

Lees meer »