Etalage februari 2024

De lente zal nog wel even op zich laten wachten, maar wij staan alvast klaar om je te helpen met een nieuwe, mooie outfit. Of je nu gewoon zin heb in nieuwe kleren, of toch al plannen hebt voor een feestje binnenkort: met een sportieve, stoere of stijlvolle outfit van De Gouden Schaar ben je overal welkom! Kom langs en laat je overtuigen. Hieronder vind je alvast de foto’s van onze februari-etalage. Nood aan een kostuum-op-maat, waarbij je echt zelf je stof, je voering, je knopen kan samenstellen? Klik dan hier voor meer informatie!

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Breng kleur in je kleerkast!

Breng kleur in je kleerkast! we hebben vier kleurenthema’s uitgewerkt voor jou: appelblauwzeegroen, pastel, groen en cognac. Neem eens een kijkje en kom zeker langs in onze winkel. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »