Art.27: programma voorjaar 2019

Concert- en kunstvereniging Art.27 stelt haar voorjaarsprogramma voor. Liefhebbers van klassieke muziek komen weer aan hun trekken tijdens 4 zeer mooie concerten.

_______________________________________________________

 

Op zondag 27 januari 2019 om 10.30 u speelt het Triunfa-quintet een aperitiefconcert in de Bachzaal van de muziekacademie op de Grote Markt. Het gezelschap neemt ons mee op reis door de prachtige tangomuziek van Astor Piazolla. voor info en tickets: klik hier!

 

 

Op zaterdag 16 februari 2019 om 20.00 u vergast Arte Amanti ons op een schitterend concert van internationale klasse. Het concert heeft plaats in de Kerk van de Goddelijke Zaligmaker in Hakendover. Alle info en tickets: klik hier

 

Op zondag 24 februari 2019 speelt Bart het hard. Bart Debbaut, zaakvoerder van De Gouden Schaar, speelt dan met begeleiding van het Limburgs Kamerorkest het 17de pianoconcerto van W.A. Mozart. Ook Liebrecht Vanbeckevoort, gewezen laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd, treedt op tijdens dit benefietconcert waarvan de opbrengst naar het kankersteunpunt van Tienen gaat. Het concert heeft plaats in de H.Hartkerk op de Aarschotsesteenweg en start om 15.00u. Alle info en tickets: klik hier

 

Op donderdag 14 maart om 20.00 uur brengt Bachplus ons de kameropera Pimpinone van Georg Philip Telemann. Dit verhaal, misschien wel de eerste echtelijke ruzie die op muziek werd gezet, wordt opgevoerd in de kerk van de Goddelijke Zaligmaker in Hakendover. Alle info en tickets: klik hier

Voor drie van de vier concerten (niet het concert van Bart, vermits dit een benefietconcert is), krijg je korting bij boeking voor 2 of 3 concerten.

Tickets kan je bestellen via de website www.art27.be of via overschrijving op rekening BE02 0689 0416 7440 met vermelding van het concert en uw correcte naam- en adresgegevens. Verdere inlichtingen: 0498 24 79 20.

Voor tickets voor het benefietconcert #bartspeelthethard kan je terecht in De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen. Alle info over dit bijzondere concert vind je hier!

 

 

 

powered by prosite | design by Joumani