BigPixel maakt tekenfilmspot voor De Gouden Schaar

Animatiestudio BigPixel uit Haren in Nederland heeft in opdracht van mannenmode De Gouden Schaar in Tienen een tekenfilmcommercial gemaakt (zie hieronder). 'Het was een bijzonder fijne opdracht', zegt Alexander Otto, zaakvoerder van BigPixel. 'Vanuit ons perspectief verdient het bovendien sowieso complimenten dat een kledingzaak een animatiecommercial laat ontwikkelen. Dat is uniek! We zijn zelf ook heel tevreden met het resultaat en voegen het graag toe aan onze portfolio.'

 

'Het is een tevredenheid die we delen, want ook wij zijn erg trots op het eindresultaat', zegt Bart Debbaut, zaakvoerder van de herenkledingzaak. 'Deze spot is een logisch vervolg van ons cartoonjaar, waarin we - in samenwerking met onze huiscartoonist Kim Duchateau - regelmatig zullen uitpakken met leuke cartoons. Omdat we vinden dat humor en fashion best kunnen gecombineerd worden.' Eerder al lanceerde De Gouden Schaar twee nieuwe cartooncadeaubons die veel leuke reacties opleverde bij de klanten.

De spot loopt vanaf 14 februari op de regionale zender ROB-tv en is ook te bekijken op de Facebook-, Instagram- en Twitterpagina's van De Gouden Schaar. Op Facebook loopt er trouwens een actie, waarbij er drie waardebonnen van liefst € 100 zullen verloot worden tussen de mensen die de spot delen op hun eigen pagina.

 

powered by prosite | design by Joumani