Concertkalender Art.27

Als sponsor en partner van Art.27, de vereniging die zich in Tienen bezighoudt met de organisatie van klassieke concerten, zijn we blij u de programmabrochure voor het nieuwe culturele jaar 2018-2019 te kunnen voorstellen. Art.27 heeft een gevarieerd programma samengesteld. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld het concert van 3 oktober 2018 in zaal Manège met Casco Phil en solisten Liebrecht Vanbeckevoort en Roeland Hendrikx. Maar ook de andere concerten zullen een streling voor het ... oor zijn. 

Geïnspireerd door het tv-programma van Thomas Vanderveken (Thomas speelt het hard, op Canvas), is Bart Debbaut (zaakvoerder van de Gouden Schaar) de uitdaging aangegaan om zelf een pianoconcerto in te studeren. De uitvoering van het 17de pianoconcerto van Wolfgang Amadeus Mozart is voorzien op zondag 24 februari 2019. Tickets hiervoor zullen in het najaar (vanaf eind oktober) beschikbaar zijn in De Gouden Schaar. De opbrengst van dit concert (dat ook werd opgenomen in de programmabrochure van Art.27) is voor het goede doel. Meer nieuws hierover binenkort.

Samen met Art.27 hoop ik jullie te mogen verwelkomen op één of meerdere van de prachtige concerten die werden geprogrammeerd. Want 'na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare' (citaat Aldous Huxley, Engels schrijver, 1894-1963)

(klik op het open vierkantje onderaan rechts voor een groter-beeld-formaat van deze brochure die je kan doorbladeren)

powered by prosite | design by Joumani