CopperTie : Art meets Fashion

CopperTie is het verhaal van twee jonge mannen, Lennert en Yannick Ceysens, zonen van een beeldhouwer die voornamelijk werkt met brons, aluminium en andere metalen. Gedreven door liefde voor kunst en mode, kwamen ze op het idee om koperen strikjes te maken. Elke strikje is handgemaakt, en door het chemische proces dat koper tijdens de behandeling ondergaat, ook helemaal uniek. En vooral: elk strikje is draagbaar, het past perfect bij een wit of zwart hemd. Voor wie tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode eens wat anders wil dan het traditionele vlinderdasje biedt CopperTie het ideale alternatief. 

De passie, de nauwgezetheid, de gedrevenheid van Lennert en Yannick, de manier waarop ze kunst en mode met elkaar combineren, is voor ons de belangrijkste reden waarom we deze strikjes nu - tijdelijk - in onze winkel te koop aanbieden.

Er zijn in heel België maar vier winkels die de mogelijkheid krijgen om de kunstzinnige en bijzondere fraaie strikjes te verkopen: De Gouden Schaar is er daar één van. We zijn bijzonder blij dat we de kans krijgen om deze strikjes exclusief in onze winkel te mogen aanbieden

De kostprijs is 79 €. Elk strikje is dan ook uniek, volledig handgemaakt. Een moeizaam en tijdrovend proces.

Kies jij voor een markante, opmerkelijke, originele en stijlvolle outfit? Dan is een strikje van CopperTie een must-have.

Opgelet: de voorraad is beperkt en van elk strikje is er dus maar 1 exemplaar beschikbaar. Weliswaar een uniek, enig exemplaar.

 

 

powered by prosite | design by Joumani