Met De Gouden Schaar naar 007 !

Mannenmode DE GOUDEN SCHAAR op de Veemarkt in Tienen pakt uit met een exclusief evenement. Het nodigt zijn klanten uit als VIP op de wereldwijde AVANT-PREMIERE van SKYFALL, de nieuwe James Bond film die eind oktober in de filmzalen te zien zal zijn.

We zijn erin geslaagd om de nieuwe 007-film, die officieel op 26 oktober uitkomt, al op 25 oktober te programmeren in Kinepolis Leuven. Omdat de film eerst in Europa, pas daarna in de rest van de wereld wordt gereleased, kan De Gouden Schaar dus uitpakken met de wereldwijde Avant-Premiere van Skyfall.

Om de actie nog wat extra glans te geven, stond er tijdens het fashionweekend van 22 en 23 september er een echte ASTON MARTIN DB4 voor de deur. Deze wagen, waarvan er wereldwijd nog maar een 700 stuks bestaan, is samen met de Aston Martin DB5, vooral bekend geworden toen hij gebruikt werd in verschillende James Bond films (o.a. Goldfinger, Goldeneye, Tomorrow Never Dies, …).

De winkel is trouwens uitzonderlijk open op zondag 23 en zondag 30 september, telkens van 14 tot 18 uur.

Op de bijgevoegde foto vind je alle details over deze actie. Het Laatste NIeuws van 19 september besteedde ook aandacht aan dit evenement. Doe mee, en geniet van een exclusieve filmavond.

powered by prosite | design by Joumani