etalage

Etalage oktober 2019

Onze oktoberetalage verklapt je alles over nieuwe trends en kleuren voor de komende herfst- en winterperiode. Veel inspiratie- en kijkplezier! En welkom in onze winkel. 

Etalage september 2019

We presenteren u graag onze nieuwe najaarscollectie aan de hand van foto's uit onze septemberetalage. Zoals u dat van ons gewoon bent, brengen we u een mix van sportieve en stijlvolle, casual en formele kleding. Voor elke man, voor elke gelegenheid. Welkom in De Gouden Schaar, boegbeeld van mannenmode op de Veemarkt in Tienen. 

Etalage mei 2019

Enkele foto's van de etalage van mei 2019. Veel kijk- en inspiratieplezier!

Terug naar school

De Gouden Schaar lanceert een leuke 'Terug-naar-school'-actie in samenwerking met Kantoro, dé speciali

De Gouden Schaar goes Classic (Cars)

De september-etalage van De Gouden Schaar stond helemaal in het teken van oldtimers en stylisch fashion. We maakten met model Chade Roekaerts een mooie fotoreportage bij een oldtimerverzamelaar en creëerden in de etalage ook een vintagelook met allerlei oldtimerattributen en foto's. 

(Venetiaans) carnaval

Om jullie een eerste blik te laten werpen op onze nieuwe lente/zomercollectie hebben we onze etalage opgebouwd in het thema van (Venetiaans) carnaval. Op die manier willen we jullie kennis laten maken met een mix van stijl, kleur en frivoliteit, precies waar onze nieuwe collectie voor staat.

Mode is kunst. Etalage december 2014.

Als mode kunst is, waarom kaderen we haar dan niet in?

Met die uitspraak ging mannenmode De Gouden Schaar aan de slag. Het resultaat is een bijzonder mooie etalage voor de feestmaand december 2014.

Etalage februari 2013

Een eerste zicht op de nieuwe lente/zomercollectie. Enkele foto's van de etalage van februari 2013. Met o.a. Terre Bleue, State of Art, River Woods, Blue Industry, Digel, Gardeur en Stones.

powered by prosite | design by Joumani