herenmode

op de sofa bij ROB-tv over lente/zomer 2016

Zaakvoerder Bart Debbaut gaf op 19 maart op de sofa bij ROB-tv tekst en uitleg over de nieuwe lente/zomercollecties 2016 bij Mannenmode De Gouden Schaar.

 

Etalage oktober 2019

Onze oktoberetalage verklapt je alles over nieuwe trends en kleuren voor de komende herfst- en winterperiode. Veel inspiratie- en kijkplezier! En welkom in onze winkel. 

Op de catwalk │ 19 september 2019

De Gouden Schaar nam deel aan de grote modeshow 'Food meets Fashion' op donderdag 19 september 2019 in zaal Manège in Tienen.

Etalage september 2019

We presenteren u graag onze nieuwe najaarscollectie aan de hand van foto's uit onze septemberetalage. Zoals u dat van ons gewoon bent, brengen we u een mix van sportieve en stijlvolle, casual en formele kleding. Voor elke man, voor elke gelegenheid. Welkom in De Gouden Schaar, boegbeeld van mannenmode op de Veemarkt in Tienen. 

Braderie met oldtimer-koffie!

Op zaterdag 22 juni wordt de Veemarkt omgedoopt tot een leuke, vintage brocantemarkt met veel standjes en foodtrucks, ter

Klassiek in de Kapel

De Gouden Schaar is samen met PranaYoga de trotse initiatiefnemer van Klassiek in de Kapel, een organisatie die tot doel heeft klassieke muziek de plaa

Etalage mei 2019

Enkele foto's van de etalage van mei 2019. Veel kijk- en inspiratieplezier!

Vanguard zomeractie!

De Gouden Schaar lanceert i.s.m. kledingmerk Vanguard een leuke zomeractie:

powered by prosite | design by Joumani