Summer Madness pop-up bij Design Peeters

Op 2 en 3 juni organiseert Design Peeters (Ambachtenlaan 26 in Tienen) de eerste editie van Summer Madness in en rond hun gloednieuwe showroom. 

Het wordt een pop-up-beleving zoals je die maar zelden meemaakt: een combinatie van lifestyle & fashion, reizen, gezondheid en lichaamverzorging, summer drinks en BBQ, cabrio cruising & helicoptervluchten.

Ook De Gouden Schaar neemt deel aan dit leuke event. En we doen dat met een exclusief aanbod, waarvan het grootste deel niet te koop is in onze winkel: leuke zwemshorts en aangepaste t-shirts en petten, boeken en een mooi aanbod uit het 'Body Care en Home Fragrance gamma' van River Woods: parfum (voor hem en haar), geurkaarsen en diffusers, handcrème. 

Een fijne mix van leuke artikels, ideaal als cadeau voor jezelf of iemand anders. Tip: de zondag erop vieren we vaderdag :-).

Ga (na je bezoek aan De Gouden Schaar) dus zeker een kijkje nemen op het Summer Madness Event van collega-ondernemer Steven & Clo van Design Peeters. Maak er kennis met leuke pop-up-stands en laat je onderdompelen in een zomerse sfeer. 

Afspraak : zaterdag 2 (10.00 - 20.00 uur) en zondag 3 juni (10.00 - 17.00 uur). Iedereen is welkom. Je kan je trouwens op voorhand registreren: dan krijg je als verwelkoming een glas bubbels. Om meteen in de juiste sfeer te komen. Registreren (gratis en uiteraard niet verplicht) doe je hier

powered by prosite | design by Joumani