Word jij onze 10.000ste klant?

Onze nieuwe najaarsbrochure met veel aandacht voor de nieuwe collecties van onze belangrijkste merken werd op 18 september bedeeld bij ruim 56.000 gezinnen in Tienen, Sint-Truiden, Landen, Zoutleeuw, Linter, Glabbeek, Geetbets, Kortenaken, Boutersem en Hoegaarden. 

De brochure staat ook in het teken van de wedstrijd 'Word jij onze 10.000ste klant?' Inderdaad, sinds 2011 mochten we bijna 10.000 verschillende mannen verwelkomen en kleden in onze winkel. Daar zijn we bijzonder trots op. Onze 10.000ste klant zullen we dan ook gepast in de bloemetjes zetten: hij krijgt een outfit van Fynch-Hatton (t.w.v. € 300) en ook 2 overnachtingen cadeau (voor 6 personen) in de unieke treinvakantiewoning van Station Racour.

Maar we maken ook 100 andere klanten gelukkig: wie voor 100 euro aankoopt en het deelnameformulier ingevuld meebrengt naar onze winkel maakt kans op 5 waardebonnen van toprestaurant Melchior, 5 wijnpakketten en 30 flessen prosecco van Touch Wijnen in Glabbeek, 10 waardebonnen van onze winkel of 50 duotickets voor 'Steven Mahieu & The Young Ones', een exclusieve stand-up-comedyvoorstelling op woensdag 28 november in CC De Kruisboog. 

Wat moet je daarvoor doen? Doorblader onze folder en kom er alles over te weten.

Wil je het deelnameformulier afdrukken om mee te brengen naar de winkel? Klik dan hier

Veel kijk- en leesplezier! (klik op het vierkantje onderan rechts voor een groot-beeld-formaat).

Met dank aan Fynch-Hatton, Touch-Wijnen, restaurant Melchior en Station Racour voor de fijne samenwerking.

 

 

 

powered by prosite | design by Joumani