Wordt De Gouden Schaar shirtsponsor van Anderlecht?

BNP Paribas Fortis organiseert met Boost uw business opnieuw een wedstrijd waarin bedrijven en zelfstandigen een grote reclamecampane kunnen winnen. Per provincie wordt er 1 winnaar aangeduid die kan rekenen op een aantrekkelijk marketingbudget!

Ook De Gouden Schaar heeft zich ingeschreven voor deze originele wedstrijd en rekent nu op jou. Je kan daarvoor een gratis SMS'je sturen: BOOST 355 naar 8831.

Met elk gsmnummer kan er maar 1x gestemd worden, dus vraag zeker ook je partner, kinderen en vrienden om hetzelfde te doen. Hoe meer sms'jes we verzamelen, hoe meer kans we maken om provinciaal - en wie weet - nationaal als winnaar uit de bus te komen. Je zou er ons een ontzettend groot plezier mee doen.

Als je ons nog meer wil helpen: graag! Je kan onze wedstrijdpagina ook delen op je Facebook-, Twitter-, of LinkedIn-pagina en je volgers vragen ook voor ons te stemmen. Alvast hartelijk bedankt!

PS. We beseffen dat deze wedstrijd met RSCA in the picture misschien minder leuk is voor sommige èchte voetbalsupporters van andere clubs. Voor ons is dit echter een mooie marketingactie van BNP Paribas Fortis, waaraan we graag deelnemen, los van enige voorkeur voor de ene of de andere club. Dank dus om ons een duwtje in de rug te geven. 

 

powered by prosite | design by Joumani