Klassiek in de kapel

Samen met PranaYoga zijn we de trotse organisatoren van Klassiek in de Kapel, een concertreeks in Tienen. Gedurende het jaar organiseren we heel wat klassieke concerten met nationale en internationale muzikanten en ensembles. 

Tickets zijn te koop in onze winkel of online op www.klassiekindekapel.be 

Het programma van het derde concertseizoen is er een om duimen en vingers van af te likken. We brengen o.a. het Requiem van Mozart met het Vlaams Radiokoor, je kan komen genieten van Schubert, Vivaldi, Haendel, Telemann, Bach, Rachmaninov, Haydn en Beethoven. We brengen in 9 concerten 500 jaar muziekgeschiedenis, van in de renaissance tot op vandaag. 

Boek nu je tickets en kom genieten van absolute topconcerten! 

Klassiek in de kapel 1

Op 4 oktober 2019 speelde het GoYa Quartet Amsterdam, met daarbij Sylvia Huang (laureate & publiekslieveling van de Kon. Elisabethwedstrijd voor viool 2019), het tweede concert in de reeks ‘Klassiek in de Kapel’.

Het ensemble speelde toen strijkkwartetten van Debussy, Prokofiev en Schumann.

Hier hoort u de finale uit het strijkkwartet opus 41 nr. 3 van Robert Schumann.

Veel luisterplezier. 

Op 25 oktober 2019 bracht het Ataneres Ensemble een indrukwekkende symbiose van minimalistische muziek en videomontages die allemaal betrekking hadden op gebeurtenissen uit de vorige eeuw. 

In dit filmpje hoor je ‘On the nature of daylight’ van Max Richter in combinatie met beklijvende beelden uit de tweede wereldoorlog. 

Veel kijk- en luisterplezier.