Mei: eindelijk echt lente?

Maak je klaar voor de lente! 🌼 Na een aantal natte en koude maanden is het eindelijk tijd voor de warmere dagen. Onze nieuwe mei-etalage staat vol met outfits die perfect passen bij dit seizoen van vernieuwing en frisheid. Van relaxte, casual looks tot stijlvolle en sportieve outfits, we hebben alles om je garderobe lente-klaar te maken. 🌞 Spring binnen en ontdek jouw nieuwe favorieten voor deze heerlijke tijd van het jaar! Hieronder hebben we alvast de foto’s uit onze nieuwe etalage gezet. Voor meer aanbod en hulp op de ons gekende vriendelijke manier: welkom op de Veemarkt in Tienen.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Einde schooljaar en bijna galabal: kostuum nodig?

Het einde van het schooljaar lijtk no veraf maar komt snel dichterbij. Voor de zesdejaars betekent dat mondelinge examens en …. het galabal. Nood aan een mooi kostuum? We helpen je, en je krijgt er van ons nog een gratis strijkvrij hemd bovenop! Tot snel, op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Linnen hemden: actie State of Art

Twintig euro korting op de linnen hemden van State of Art: mis het niet! 🌟 Onze linnen hemden zijn terug van weggeweest en populairder dan ooit! Voor slechts €79,95 in plaats van €99,95, in zes prachtige kleuren om uit te kiezen. Van Small tot 4XL! Ontdek hier de kleuren!

Lees meer »

Breng kleur in je kleerkast!

Breng kleur in je kleerkast! we hebben vier kleurenthema’s uitgewerkt voor jou: appelblauwzeegroen, pastel, groen en cognac. Neem eens een kijkje en kom zeker langs in onze winkel. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »