Breng kleur in je kleerkast!

Met onze nieuwe collectie brengen we zowel in het formele, geklede aanbod als in het sportieve en casual aanbod veel kleur. Aan u om een mooie nieuwe outfit samen te stellen, we helpen je met raad en d(r)aad.

Kleurthema 1: appelblauwzeegroen

In het appelblauwzeegroene thema hebben we zowel een vlot, stretch kostuum (State of Art, vest 199,95 en broek 109,95) als leuke hemden, pulls en cardigans. Deze kleur laat zich goed combineren met wit, ecru, beige en oker!

Kleurthema 2 : pastel

Met mooie pasteltinten als lichtblauw, beige en zachtgroen kan je heel mooie combinaties maken. We hebben ook hier een mooi aanbod in het formeel-klassieke en het casual-sportieve aanbod. De beige jas van Reset (199,95) combineren we met een zachtblauwe broek van Zilton (159,95), een hemd van State of Art (89,95) en een pastelkleurige gestreepte trui van State of Art (109,95). Mooi!

Kleurthema 3: groen

Groen is ook dit seizoen weer alomtegenwoordig in de collectie. Onder het thema ‘Groen moet je doen’, brengen we kostuums, vesten, hemden, pulls, cardigans, broeken en accessoires. Zoals de broek (100), het hemd (60) en de trui (80) van Fynch-Hatton.

Kleurthema 4: cognac

Cognac blijft een dankbare, goed te combineren kleur. Zowel in lederen jassen, schoenen, riemen als in hemdjes maken we dankbaar gebruik van deze kleur, die warm aanvoelt en altijd zorgt voor een stijlvolle maar ook stoere look. Bart draagt een lederen vest van DNR (299,95), die hij combineert met een gebroken witte broek van Zilton (159,95), een hemdje van State of Art (89,95), een riem van La Boucle (69) en sneakers van Digel (159,95)

Meer inspiratie nodig? Kom dan zeker langs in de winkel, wij staan voor je klaar.

Zin in een maatpak, waarbij je vertrekt van een stukje stof en alle mogelijke details zelf kan kiezen? Klik dan hier en maak een afspraak!

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Einde schooljaar en bijna galabal: kostuum nodig?

Het einde van het schooljaar lijtk no veraf maar komt snel dichterbij. Voor de zesdejaars betekent dat mondelinge examens en …. het galabal. Nood aan een mooi kostuum? We helpen je, en je krijgt er van ons nog een gratis strijkvrij hemd bovenop! Tot snel, op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

April chic, stijlvol en sportief: etalage-foto’s

Onze April-Etalage heeft alles wat een man moet hebben: sportief, stijlvol of stoer. Chic, Casual Chic of Sporty, om het met andere woorden te zeggen. Laat je inspireren door de foto’s en kom langs voor een nieuwe outfit. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Linnen hemden: actie State of Art

Twintig euro korting op de linnen hemden van State of Art: mis het niet! 🌟 Onze linnen hemden zijn terug van weggeweest en populairder dan ooit! Voor slechts €79,95 in plaats van €99,95, in zes prachtige kleuren om uit te kiezen. Van Small tot 4XL! Ontdek hier de kleuren!

Lees meer »