April chic, stijlvol en sportief: etalage-foto’s

Ontdek onze etalage vol met sportieve, stijlvolle en trendy herenkleding, zorgvuldig geselecteerd voor deze tijd van het jaar.

Aprilse grillen? Kies voor een vlotte parka of regenjas! Je kan voor een leuke jas ook een kijkje gaan nemen op onze pagina ‘Jassen Top-10‘.

Feestje op komst? We hebben leuke, sportieve blazers en bijpassende hemdjes. Liever chic? Dan hebben we kostuums en maatpakken voor jou, met bijhorend strikje of stropdas. Voor informatie over gepersonaliseerde maatpakken kan je ook hier terecht.

Kortom: voor elke gelegenheid, voor elke man. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Einde schooljaar en bijna galabal: kostuum nodig?

Het einde van het schooljaar lijtk no veraf maar komt snel dichterbij. Voor de zesdejaars betekent dat mondelinge examens en …. het galabal. Nood aan een mooi kostuum? We helpen je, en je krijgt er van ons nog een gratis strijkvrij hemd bovenop! Tot snel, op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Linnen hemden: actie State of Art

Twintig euro korting op de linnen hemden van State of Art: mis het niet! 🌟 Onze linnen hemden zijn terug van weggeweest en populairder dan ooit! Voor slechts €79,95 in plaats van €99,95, in zes prachtige kleuren om uit te kiezen. Van Small tot 4XL! Ontdek hier de kleuren!

Lees meer »

Breng kleur in je kleerkast!

Breng kleur in je kleerkast! we hebben vier kleurenthema’s uitgewerkt voor jou: appelblauwzeegroen, pastel, groen en cognac. Neem eens een kijkje en kom zeker langs in onze winkel. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »