Einde schooljaar en bijna galabal: kostuum nodig?

Het lijkt nog veraf, maar het komt snel dichterbij: het einde van het schooljaar. Dat betekent mondelinge examens en een galabal voor de zesdejaars. Wij weten waar ze het meest naar uitkijken :-).

Nood aan een mooi kostuum voor het gala? Dan ben je bij De Gouden Schaar op het juiste adres. Meer nog: bij aankoop van een kostuum krijg je er van ons gratis een strijkvrij hemd bovenop (winkelwaarde € 69,95). Kom dus snel langs en zorg ervoor dat jij stijlvol gekleed de middelbare school uitzwaait.

Bekijk hieronder ons filmpje en kom snel langs. Een kostuum kan bij ons al vanaf € 299,90.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

April chic, stijlvol en sportief: etalage-foto’s

Onze April-Etalage heeft alles wat een man moet hebben: sportief, stijlvol of stoer. Chic, Casual Chic of Sporty, om het met andere woorden te zeggen. Laat je inspireren door de foto’s en kom langs voor een nieuwe outfit. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Linnen hemden: actie State of Art

Twintig euro korting op de linnen hemden van State of Art: mis het niet! 🌟 Onze linnen hemden zijn terug van weggeweest en populairder dan ooit! Voor slechts €79,95 in plaats van €99,95, in zes prachtige kleuren om uit te kiezen. Van Small tot 4XL! Ontdek hier de kleuren!

Lees meer »

Breng kleur in je kleerkast!

Breng kleur in je kleerkast! we hebben vier kleurenthema’s uitgewerkt voor jou: appelblauwzeegroen, pastel, groen en cognac. Neem eens een kijkje en kom zeker langs in onze winkel. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »