Aprilse grillen: onze jassen top-10!

Na de (overvloedige) maartse buien kunnen we maar beter rekening houden met de Aprilse grillen. Daarom stelden we voor jou onze top 10 van de beste jassen voor. Aangenaam, lichte jassen in verschillende kleuren. Ideaal om snel aan en uit te doen. En mooi te combineren met de rest van onze collectie. Kom zeker een kijkje nemen!

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Einde schooljaar en bijna galabal: kostuum nodig?

Het einde van het schooljaar lijtk no veraf maar komt snel dichterbij. Voor de zesdejaars betekent dat mondelinge examens en …. het galabal. Nood aan een mooi kostuum? We helpen je, en je krijgt er van ons nog een gratis strijkvrij hemd bovenop! Tot snel, op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

April chic, stijlvol en sportief: etalage-foto’s

Onze April-Etalage heeft alles wat een man moet hebben: sportief, stijlvol of stoer. Chic, Casual Chic of Sporty, om het met andere woorden te zeggen. Laat je inspireren door de foto’s en kom langs voor een nieuwe outfit. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Linnen hemden: actie State of Art

Twintig euro korting op de linnen hemden van State of Art: mis het niet! 🌟 Onze linnen hemden zijn terug van weggeweest en populairder dan ooit! Voor slechts €79,95 in plaats van €99,95, in zes prachtige kleuren om uit te kiezen. Van Small tot 4XL! Ontdek hier de kleuren!

Lees meer »

Breng kleur in je kleerkast!

Breng kleur in je kleerkast! we hebben vier kleurenthema’s uitgewerkt voor jou: appelblauwzeegroen, pastel, groen en cognac. Neem eens een kijkje en kom zeker langs in onze winkel. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »