Hubert Damen in commercial De Gouden Schaar

Acteur Hubert Damen (bij het grote publiek vooral bekend door zijn legendarische rol als commissaris in een bekende TV-reeks) heeft voor het eerst in zijn carrière zijn medewerking verleend aan een reclamespot voor televisie. Meer nog, hij speelt de hoofdrol in de nieuwe commercial voor onze winkel De Gouden Schaar. We zijn erg trots dat Hubert bereid was om dit voor ons te doen. In zijn typische stijl, zoals we hem kennen, komt hij heel goed uit de verf. In kleding van onze winkel, natuurlijk. De spot is vanaf half maart regelmatig te zien op de regionale zender ROB-tv.

update 7 maart 2020:

Er is heel wat heisa ontstaan door onze nieuwe Tv-spot. De VRT heeft ons gevraagd de spot offline te halen, een vraag die de nationale krantenkoppen haalde. Lees hier het verslag van een bijzondere dag.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Polo/Bermuda 119,90 i.p.v. 159,90

Met de summerdeal-actie in samenwerking met State of Art, betaal je nu slechts € 119,90 voor een polo + bermuda. Een korting van liefst 40 euro. Tijdelijke actie, voorraad beperkt. Welkom!

Lees meer »

Etalage juni 2020

Onze juni-etalage heeft veel aandacht voor zomerse outfits. Maar ook de gelegenheidskleding ontbreekt niet. Want vroeg of laat gaan alle feestjes toch gewoon door!

Lees meer »