Hubert Damen in commercial De Gouden Schaar

Acteur Hubert Damen (bij het grote publiek vooral bekend door zijn legendarische rol als commissaris in een bekende TV-reeks) heeft voor het eerst in zijn carrière zijn medewerking verleend aan een reclamespot voor televisie. Meer nog, hij speelt de hoofdrol in de nieuwe commercial voor onze winkel De Gouden Schaar. We zijn erg trots dat Hubert bereid was om dit voor ons te doen. In zijn typische stijl, zoals we hem kennen, komt hij heel goed uit de verf. In kleding van onze winkel, natuurlijk. De spot is vanaf half maart regelmatig te zien op de regionale zender ROB-tv.

update 7 maart 2020:

Er is heel wat heisa ontstaan door onze nieuwe Tv-spot. De VRT heeft ons gevraagd de spot offline te halen, een vraag die de nationale krantenkoppen haalde. Lees hier het verslag van een bijzondere dag.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop !!

Nu de winkel weer minstens 6 weken de deuren moet sluiten, kan je terecht op onze tijdelijke webshop. Profiteer van 20% korting en gratis levering! #winkelhier #kooplokaal

Lees meer »

Tien outfits voor … telewerkers

Veel mensen werken in deze coronacrisis van thuis uit. En al te vaak horen we dat ze dat doen in pyama of training. Geen goed idee voor je zelfwaarde en motivatie. Daarom zochten we voor jou tien comfortabele outfits voor telewerkers bij elkaar!

Lees meer »