Kies Belgisch, kies Europees!

Met Mannenmode De Gouden Schaar kiezen we meer en meer bewust voor Belgische en Europese merken die ook effectief in Europa worden geproduceerd. In deze post stellen we u graag de broeken van Atelier Noterman en de pull en hemden van Martin Maple voor.

In het eerste filmpje geeft Wouter Noterman, zaakvoerder van Atelier Noterman, voldoende argumenten om effectief te kiezen voor deze broeken.

In het volgende filmpje stellen we u met een korte wandeling door de winkel het Belgische label Martin Maple voor.

Samen met o.a. de riemen van La Boucle, de sokken van Jollysox, het ondergoed van Impetus, de broeken van Meyer en Club of Comfort, de kostuums van Carl Gross en Club of Gents en de bretellen, dassen en strikjes van Sir Redman, kunnen we u al een ruim aanbod van Europa èn Europees geproduceerde merken aanbieden. Zo kiezen we voor duurzaam, ecologisch en sociaal-verantwoord ondernemen.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Cadeautips voor kerstmis

Kerstmis en Nieuwjaar komen er alweer snel aan. ben je op zoek naar een leuk, origineel, bruikbaar en fijn cadeau? We helpen je op weg met onze 7 tips voor een geslaagd cadeau onder de kerstboom!

Lees meer »

Tien topoutfits voor het najaar

Om onze najaarscollectie voor te stellen, selecteerden we 10 topoutfits. Ontdek ze hier, en kom zeker langs in onze winkel voor meer inspiratie. We helpen je met plezier en professioneel advies verder.

Lees meer »