Kies Belgisch, kies Europees!

Met Mannenmode De Gouden Schaar kiezen we meer en meer bewust voor Belgische en Europese merken die ook effectief in Europa worden geproduceerd. In deze post stellen we u graag de broeken van Atelier Noterman en de pull en hemden van Martin Maple voor.

In het eerste filmpje geeft Wouter Noterman, zaakvoerder van Atelier Noterman, voldoende argumenten om effectief te kiezen voor deze broeken.

In het volgende filmpje stellen we u met een korte wandeling door de winkel het Belgische label Martin Maple voor.

Samen met o.a. de riemen van La Boucle, de sokken van Jollysox, het ondergoed van Impetus, de broeken van Meyer en Club of Comfort, de kostuums van Carl Gross en Club of Gents en de bretellen, dassen en strikjes van Sir Redman, kunnen we u al een ruim aanbod van Europa èn Europees geproduceerde merken aanbieden. Zo kiezen we voor duurzaam, ecologisch en sociaal-verantwoord ondernemen.

Deel dit bericht:

Meer nieuws

Breng kleur in je kleerkast!

Breng kleur in je kleerkast! we hebben vier kleurenthema’s uitgewerkt voor jou: appelblauwzeegroen, pastel, groen en cognac. Neem eens een kijkje en kom zeker langs in onze winkel. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »

Etalage februari 2024

De lente laat nog wel even op zich wachten, maar wij staan al klaar met een mooie, nieuwe collectie: stijlvol, stoer of sportief, zoals je dat van ons gewoon bent. Kijk snel naar de foto’s van onze februari-etalage. Welkom op de Veemarkt in Tienen.

Lees meer »