Etalage juni 2020

Onze eerste nieuwe post-corona-etalage: we hebben veel aandacht voor zomerse outfits, maar natuurlijk ontbreekt ook onze gelegenheidskleding niet. Want vroeg of laat gaan die feestjes uiteindelijk toch plaatsvinden. En dan kan je maar beter de juiste kledingkeuze maken. Tot half juni krijg je 20% korting op vesten, jassen en kostuums (niet op leder en N.O.S.). Profiteer ervan.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop !!

Nu de winkel weer minstens 6 weken de deuren moet sluiten, kan je terecht op onze tijdelijke webshop. Profiteer van 20% korting en gratis levering! #winkelhier #kooplokaal

Lees meer »

Tien outfits voor … telewerkers

Veel mensen werken in deze coronacrisis van thuis uit. En al te vaak horen we dat ze dat doen in pyama of training. Geen goed idee voor je zelfwaarde en motivatie. Daarom zochten we voor jou tien comfortabele outfits voor telewerkers bij elkaar!

Lees meer »