Koop een T-bon en krijg 20% extra!

Nog tot eid augustus kan je op de website van de Stad Tienen terecht voor de aankoop van een T-bon om te gebruiken bij één van de deelnemende handelaars of horecazaken in de stad. Uiteraard kan je ook een T-bon kopen waarmee je terecht kan bij mannenmode De Gouden Schaar. De stad Tienen verhoogt het bedrag van je T-bon met 20 %. Met andere woorden: als je een bon van 100 euro koopt, krijg je hiervoor 120 euro. Met deze actie wil de stad het lokaal winkelen een duwtje in de rug geven. Een mooie geste, net nu de lokale handel en horeca zwaar getroffen zijn door de coronacrisis.

Opgelet: het aantal beschikbare bonnen per handelaar is beperkt. Wie dus een T-bon voor onze winkel op de kop wil tikken, kan daar best niet te lang mee wachten. Je kan hiervoor dus terecht op deze website, maar ook in de Streekshop op de Grote Markt 6 in Tienen.

Dankjewel als jij een T-bon koopt om te gebruiken in onze winkel. De bonnen blijven trouwens geldig tot eind 2020.

#kooplokaal #steundelokalehandel

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Superkoopjes

Superkoopjes in De Gouden Schaar. Drie stuks voor € 99,95. Profiteer nu van deze uitzonderlijke aanbieding!

Lees meer »

Omleiding, makkelijk bereikbaar!

De ringwerken zijn in een nieuwe fase beland. Voor klanten vanuit Landen, Zoutleeuw, Linter, Zoutleeuw, Sint-Truiden verandert de manier waarop je vlot onze winkel kan bereiken. Lees hier hoe!

Lees meer »

Nieuwe voorraad mondmaskers

Nu het ernaar uitziet dat we nog een hele poos verplicht zullen worden om mondmaskers te dragen, zijn we op zoek gegaan naar leuke, maar vooral comfortabele en op 60% graden wasbare mondmaskers. Die hebben we nu gevonden en zijn op stock in onze winkel: vijf motieven. Slechts € 9,95/stuk. De voorraad is beperkt.

Lees meer »

Etalage juni 2020

Onze juni-etalage heeft veel aandacht voor zomerse outfits. Maar ook de gelegenheidskleding ontbreekt niet. Want vroeg of laat gaan alle feestjes toch gewoon door!

Lees meer »