Koop een T-bon en krijg 20% extra!

Nog tot eid augustus kan je op de website van de Stad Tienen terecht voor de aankoop van een T-bon om te gebruiken bij één van de deelnemende handelaars of horecazaken in de stad. Uiteraard kan je ook een T-bon kopen waarmee je terecht kan bij mannenmode De Gouden Schaar. De stad Tienen verhoogt het bedrag van je T-bon met 20 %. Met andere woorden: als je een bon van 100 euro koopt, krijg je hiervoor 120 euro. Met deze actie wil de stad het lokaal winkelen een duwtje in de rug geven. Een mooie geste, net nu de lokale handel en horeca zwaar getroffen zijn door de coronacrisis.

Opgelet: het aantal beschikbare bonnen per handelaar is beperkt. Wie dus een T-bon voor onze winkel op de kop wil tikken, kan daar best niet te lang mee wachten. Je kan hiervoor dus terecht op deze website, maar ook in de Streekshop op de Grote Markt 6 in Tienen.

Dankjewel als jij een T-bon koopt om te gebruiken in onze winkel. De bonnen blijven trouwens geldig tot eind 2020.

#kooplokaal #steundelokalehandel

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop !!

Nu de winkel weer minstens 6 weken de deuren moet sluiten, kan je terecht op onze tijdelijke webshop. Profiteer van 20% korting en gratis levering! #winkelhier #kooplokaal

Lees meer »

Tien outfits voor … telewerkers

Veel mensen werken in deze coronacrisis van thuis uit. En al te vaak horen we dat ze dat doen in pyama of training. Geen goed idee voor je zelfwaarde en motivatie. Daarom zochten we voor jou tien comfortabele outfits voor telewerkers bij elkaar!

Lees meer »