Koop een T-bon en krijg 20% extra!

Vanaf 22 juni tot en met 21 juli kan je op de website van de Stad Tienen terecht voor de aankoop van een T-bon om te gebruiken bij één van de deelnemende handelaars of horecazaken in de stad. Uiteraard kan je ook een T-bon kopen waarmee je terecht kan bij mannenmode De Gouden Schaar. De stad Tienen verhoogt het bedrag van je T-bon met 20 %. Met andere woorden: als je een bon van 100 euro koopt, krijg je hiervoor 120 euro. Met deze actie wil de stad het lokaal winkelen een duwtje in de rug geven. Een mooie geste, net nu de lokale handel en horeca zwaar getroffen zijn door de coronacrisis.

Opgelet: het aantal beschikbare bonnen per handelaar is beperkt. Wie dus een T-bon voor onze winkel op de kop wil tikken, kan daar best niet te lang mee wachten. Je kan hiervoor dus terecht op deze website, maar ook in de Streekshop op de Grote Markt 6 in Tienen.

Dankjewel als jij een T-bon koopt om te gebruiken in onze winkel.

#kooplokaal #steundelokalehandel

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Polo/Bermuda 119,90 i.p.v. 159,90

Met de summerdeal-actie in samenwerking met State of Art, betaal je nu slechts € 119,90 voor een polo + bermuda. Een korting van liefst 40 euro. Tijdelijke actie, voorraad beperkt. Welkom!

Lees meer »

Etalage juni 2020

Onze juni-etalage heeft veel aandacht voor zomerse outfits. Maar ook de gelegenheidskleding ontbreekt niet. Want vroeg of laat gaan alle feestjes toch gewoon door!

Lees meer »