Word [g]een pantoffelheld!

In dit vorige artikel hebben we de mannen gewaarschuwd om niet in pyama of training aan ‘telewerk’ te doen. Slecht voor het zelfbeeld, slecht ook voor de motivatie. De Gouden Schaar zou De Gouden Schaar niet zijn, als we daar geen ludieke actie aan koppelen.

Daarom, tot uitputting van de voorraad, krijg je – bij aankoop van een nieuwe outfit t.w.v. minimum € 250, een leuk paar pantoffels (winkelwaarde € 24,99).

Werken vanachter je computer thuis doe je voortaan in een mooie outfit van De Gouden Schaar. Pantoffels dragen is toegelaten. Zo word je echt [g]een pantoffelheld!

PS. We hebben ook nog een mooie, voordelige actie lopen met onze ondergoedcollectie van Impetus: lees er hier alles over!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop !!

Nu de winkel weer minstens 6 weken de deuren moet sluiten, kan je terecht op onze tijdelijke webshop. Profiteer van 20% korting en gratis levering! #winkelhier #kooplokaal

Lees meer »

Tien outfits voor … telewerkers

Veel mensen werken in deze coronacrisis van thuis uit. En al te vaak horen we dat ze dat doen in pyama of training. Geen goed idee voor je zelfwaarde en motivatie. Daarom zochten we voor jou tien comfortabele outfits voor telewerkers bij elkaar!

Lees meer »