Vijf vrolijke lente-outfits

Het heeft lang genoeg geduurd. Het lijkt alsof de winter minstens een half jaar te lang heeft geduurd. En dat we allemaal – meer dan ooit – snakken naar lente: niet alleen op vlak van het weer, ook op vlak van terug kunnen ‘leven’: een pintje gaan drinken, lekker gaan eten, een filmpje of een voetbalmatch meepikken, een concert bijwonen, naar een feestje gaan. En daar hoort uiteraard een leuke outfit bij.

Beste klanten, het heeft lang genoeg geduurd. We dragen al maanden dezelfde kleren. We gedragen ons als maanden als kluizenaars. Hoog tijd om de ramen en deuren open te gooien, en te denken aan een mooie, warme, zorgeloze zomer.

Het heeft lang genoeg geduurd, en toch moeten we nog even geduld hebben. De vaccinatie komt nu stilaan op gang, de cijfers geven ons hoop. We kijken uit naar een ‘normaal’ leven. Wil je daarop alvast anticiperen? Wil je je wintervacht afgooien en radicaal kiezen voor de frisheid van de lente? Dan presenteren wij je graag vijf vrolijke lente-outfits. Alleen al door ze te dragen ga je je beter in je vel voelen. Wedden? Vind je je gading niet tussen deze oufits? Kom dan zeker naar de winkel: onze nieuwe collectie vraagt om gedragen te worden. We ontvangen je met open armen (en nog wat handgel). Tot binnenkort.

Vijf vrolijke lente-outfits 1

Broek Zilton 139,95 │ Hemd A Fish Named Fred 79,95 │ Pull Terre Bleue 109,90 │ Polo Terre Bleue 87,90 │ Riem La Boucle 69 │ Jollysox 11

Vijf vrolijke lente-outfits 2

Broek Meyer 119,95 │ Cardigan Fynch-Hatton 99,95 │ Hemd Ledûb 89,95 │ Polo Van Gils 69,95 │ Riem La Boucle 69 │ Jollysox 11

Vijf vrolijke lente-outfits 3

Broek MMX 159,95 │ Hemden State of Art 89,95 │ Pull Fynch-Hatton 89,95 │ Jollysox 11

Vijf vrolijke lente-outfits 4

Broek Steff 129,95 │ Pull Terre Bleuue 119,90 │ Hemden Terre Bleue 84,90 en 89,95 │ Polo Terre Bleue 84,90 │ Jollysox 11

Vijf vrolijke lente-outfits 5

Broek Zilton 139,95 │ Polo State of Art 89,95 │ Hemd State of Art 79,95 │ Hemd Fynch-Hatton 59,95 │Hemd Terre Bleue 94,90 │ Jollysox 11 │ Riem La Boucle 69

Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan zeker naar ons videofilmpje hieronder, waarin we je in enkele minuten door onze winkel leiden en je onze nieuwe collectie laten zien. Veel kijkplezier! En tot binnenkort.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Wat een team!

Wat een team! We zijn bijzonder trots op ons team dat helemaal aan de basis ligt van het succes van onze winkel. We stellen hen hier – naar aanleiding van ons 95ste verjaardagsfeest – graag aan u voor!

Lees meer »