Etalage april 2021

Nood aan inspiratie? Wandel dan eens langs onze etalage of bekijk hier alvast enkele foto’s. Heel wat kledingstukken uit de etalage vind je ook terug op onze webshop. Geniet van 10% korting van afrekening van je winkelwagen.

Geen zin om online te shoppen? Dan maak je toch gewoon een afspraak! Dat kan je doen via onze onlineformulier of op gsm 0476 28 93 64 (Bart) of 0472 73 67 90 (Ann). We zoeken samen naar een passend moment om je persoonlijk te helpen. Tip: je mag op afspraak met twee komen! Hoera! En uiteraard geniet je ook tijdens het afspraakshoppen in de winkel van 10% korting in april.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Webshop: 10% korting

Tijdens de maand april heropenen we tijdelijk onze webshop. Bekijk een mooie selectie van ons aanbod en geniet van 10% directe korting!

Lees meer »