1971 …. nieuwe, duurzame, Belgische collectie

Met 1971 hebben we een nieuw, klein, Belgisch en ecologisch merk toegevoegd aan onze collectie. 1971 is niet alleen een Belgisch merk, de productie gebeurt ook in Europa, en de zaakvoerders kiezen expliciet voor ecologisch-verantwoorde materialen. Met andere woorden, een stoer mannenmerk dat streeft naar eco-verantwoordelijkheid en respect voor producent en natuur.

We starten klein, dus we kozen uit de najaarscollectie drie in het oog springende items: een mooie sweater met daarop in goud-gele cijfers het geborduurde logo. Een leuke polo met lange mouwen en een vlot t-shirt.

Ontdek in het filmpje hieronder de ‘unboxing’ van 1971. Welkom in De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Mini-magazine najaar 2021

Met ons mini-magazine dat deze week bij 35.000 gezinnen in de bus valt, kondigen we onze najaarscollectie aan. En ook onze twee open zondagen van 26 september en 3 oktober, telkens van 14.00 tot 18.00 uur. Welkom!

Lees meer »