Onze collectie ‘klinkt als muziek in de oren’….

Onze september-etalage staat helemaal in het teken van muziek. Onze nieuwe collectie klinkt dan ook ‘als muziek in de oren’: nieuwe, jonge items als hoodies, sneakers, overhemden en geklede joggings wisselen we af met stijlvolle pakken, mooie truien en cardigans en sportieve jassen.

Dat we er net voor kozen om muziek te verwerken in onze etalage, is natuurlijk ook niet toevallig: als fiere organisator en hoofdsponsor van Klassiek in de Kapel, maken we van de gelegenheid gebruik om ons nieuwe jaarprogramma aan jullie voor te stellen. Of je er nu voor kiest om naar het Requiem van Mozart te komen luisteren of naar de mooie muziek van Clara Schumann, wij zorgen voor de outfit en voor de tickets. Voor beide kan je immers bij ons terecht.

Kom dus zeker een kijkje nemen naar onze nieuwe collectie, en werp ook eens een blik op ons concertaanbod. Op 9 september zijn er trouwens al meer dan 900 tickets verkocht voor … de 9 concerten die we aanbieden. Wacht dus niet te lang om je keuze te maken: online via de website van Klassiek in de Kapel, of gewoon bij ons in de winkel.

Zonder muziek zou ons leven een vergissing zijn. Zonder goede smaak ook. Muziek en mode doen ons voelen wat we denken. En wie we zijn.

Welkom in De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen. Op zondag 26 september en zondag 2 oktober openen we trouwens uitzonderlijk onze deuren, telkens van 14.00 tot 18.00 uur!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer nieuws

Mini-magazine najaar 2021

Met ons mini-magazine dat deze week bij 35.000 gezinnen in de bus valt, kondigen we onze najaarscollectie aan. En ook onze twee open zondagen van 26 september en 3 oktober, telkens van 14.00 tot 18.00 uur. Welkom!

Lees meer »