Avant-Premiere MARINA 5 november 2013

Net als vorig najaar, organiseert de winkel ook nu een Avant-Première van een topfilm. Na Skyfall vorig jaar kunnen de klanten zich nu inschrijven om naar de Avant-Premiere van ‘Marina’ te gaan, de langverwachte nieuwe film van Stijn Coninx, gebaseerd op de jeugdjaren van Rocco Granata. De film is eind augustus in wereldpremière gegaan, maar de Belgische bioscoopliefhebbers moeten nog geduld hebben tot 6 november. Behalve de klanten van ‘De Gouden Schaar’. Die kunnen net één dag vroeger, in avant-première, genieten van deze mooie film. De film is geïnspireerd op de jeugdherinneringen van Rocco Granata en focust op de jonge jaren van de zanger. Eerst in een bergdorpje in het Italiaanse Calabrië, en daarna in België als een rebellerende jongeman die een uitweg zoekt in de muziek én in de liefde.’

Om tickets te bemachtigen voor deze avant-première volstaat het om voor 300 € aan te kopen uit de nieuwe herfst- en wintercollectie. ‘Klanten krijgen dan niet alleen twee tickets voor de film, maar ook een voucher voor een hapje en een drankje en een parkingticket.’ De film zal vertoond worden in Kinepolis Leuven.

De etalage van september/oktober staat trouwens in het teken van 'Marina' en 'Rocco Granata'.  We hebben een grote affiche opgehangen. En voor de gelegenheid hebben we de prijskaartjes bij de paspoppen opgesmukt met originele singeltjes van Rocco Granata.’ Lees hier het artikel in Het Laatste Nieuws van 21 september 2013.

powered by prosite | design by Joumani