#bartspeelthethard

Op 24 februari 2019 speel ik (zaakvoerder De Gouden Schaar) een benefietconcert t.v.v. het Kankersteunpunt van Tienen. Ik heb me voor deze bijzondere uitdaging laten inspireren door het TV-programma 'Thomas speelt het hard', waarin Thomas Vanderveken binnen 1 jaar het pianoconcerto van Grieg instudeerde en vertolkte met orkest. 

Ik koos ervoor het 17de pianoconcerto van W.A. Mozart te studeren. Met veel zwoegen en zweten, de nodige discipline en begeleiding van mentor Liebrecht Vanbeckevoort (gewezen laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano), probeer ik dit virtuoze, sprankelende concerto in de vingers te krijgen.

Op 24 februari 2019, zondagnamiddag om 15.00 uur, zal ik het concert spelen, met begeleiding van het Limburgs Kamerorkest. Na 10 boeken, wordt dit mijn debuut als ... euh ... 'concertpianist'. Naast het pianoconcerto zullen de aanwezigen ook kunnen genieten van prachtige muziek van o.a. Franz Liszt, Tsjaikovski en Saint-Saens, gebracht door Liebrecht Vanbeckevoort en het Limburgs kamerorkest. 

Tickets voor het concert zijn te koop in De Gouden Schaar en kosten 15 euro. De opbrengst gaat naar het Kankersteunpunt van Tienen.

Dit orkest is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors, die ik nadrukkelijk wil bedanken voor hun sympathieke steun. Hun logo's staan onderaan dit bericht.  Door hun hulp kan zoveel mogelijk van de opbrengst naar het goede doel gaan.

Ik hoop heel wat muziekliefhebbers te kunnen verwelkomen in de Heilig Hart Kerk van Tienen. 

powered by prosite | design by Joumani