Gentleman Magazine!

Met trots kondigen we u Gentleman Magazine aan. Op 14 maart 2019 valt het eerste nummer van het magazine in de bus bij 57.000 gezinnen in Tienen, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek, Linter, Zoutleeuw, Landen, Lubbeek, Holsbeek, Tielt-Winge, Kortenaken, Bierbeek, Geetbets en Bekkevoort. 

Het magazine omvat artikels, interviews, testimonials, een leuke wedstrijd en een eigen strip. Het wil tegemoet komen aan de groeiende vraag van de consument naar waardevolle, interessante informatie. Marketing is veel meer dan een advertentie plaatsen of een spotje tonen op televisie. Pure reclame is vluchtig, contentmarketing gaat een stuk verder: het plaatst de consument centraal door hem informatie te bieden die hem echt helpt. Content zorgt voor communicatie en interactie met de klant.

Met Gentleman Magazine, waaraan we ook een website hebben gekoppeld met extra informatie en filmpjes (www.gentleman-magazine.be ), willen we onze bestaande en toekomstige klanten vier keer per jaar een echt magazine bieden dat het klassieke reclamefoldertje overstijgt.

In het eerste nummer staat onder andere een interview met Johny Voners, afkomstig van Tienen en nu inwoner van Waregem, en een heel leuk artikel over het ABC van de gentleman.

Als je de papieren versie niet in je brievenbus vindt (omdat je buiten het bezorgingsgebied woont of omdat de postbode zijn werk niet heeft gedaan), kan je altijd terecht op de website van Gentleman Magazine. Daar kan je alle artikels terugvinden, alsook de strip en de wedstrijd. We wensen jullie allen veel lees- en inspiratieplezier. 

 

 

powered by prosite | design by Joumani