Klassiek in de Kapel

De Gouden Schaar is samen met PranaYoga de trotse initiatiefnemer van Klassiek in de Kapel, een organisatie die tot doel heeft klassieke muziek de plaats te geven die het verdient in Tienen. 

Vanaf september 2019 tot en met mei 2020 organiseren we tien concerten in de kapel van het oud-College, in de Broekstraat in Tienen. We brengen een gevarieerd programma met zowel muziek uit de Renaissance als van hedendaagse klassieke componisten, en alles daartussenin. Met andere woorden: 500 jaar klassieke muziek, gebundeld in tien boeiende concerten. 

Op maandag 17 juni verspreiden we de programmabrochure bij 33.000 gezinnen in Tienen, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek, Landen, Linter en Zoutleeuw. Op die dag staat ook het volledige programma online op onze website www.klassiekindekapel.be

Tickets voor elk concert zijn te koop bij mannenmode De Gouden Schaar en in de Belfius-kantoren van Tienen, Landen, Zoutleeuw, Hoegaarden en Boutersem. Of via mail naar info@klassiekindekapel.be

Klassiek in de Kapel zou niet mogelijk zijn zonder de steun van verschillende partners, die we allen heel erg dankbaar zijn om hun financiële en/of logistieke steun. Hun logo's vind je onderaan dit artikel. Stuk voor stuk fijne ondernemingen en handelszaken. 

We hopen u, beste klant, te mogen verwelkomen op onze concerten in de kapel. 

Muzikale groeten,

 

 

 

powered by prosite | design by Joumani